Producator

Producator pungi cu logo
Producator pungi cu logo personalizate

Ca si unul dintre reprezentantii locali a producatului lider chinez de pungi hartie de toate tipurile, am câstigat reputatie buna atât acasa cât si peste hotare deoarece urmarim atât calitatea de clasa întâi, cât si serviciu clienti rapid clientilor nostri. Cu ajutorul echipamentelor noastre cu tehnologie avansata, muncitorilor calificati, echipa de vânzari profesionista suntem în masura sa va oferim tot ce doriti în materie de pungi. Spunem ca suntem reprezentanti in Romania a producatorului profesionali de pungi de foarte multe tipuri, datorita creativitatii si tehnicii de imprimare perfecta a pungilor de hartie personalizate.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Facilitati de productie pungi hartie personalizate.

Fabrica partenera este echipata cu cinci seturi de masini pentru fabricarea de pungi, doua masini de imprimare ofset de marca, dispozitive de pregatire a tiparului si dispozitive de prelucrare digitala de finisaj. Avem linii de productie manuale si profesionale de înalta calitate si echipamente mecanice pentru productia de pungi hartie. Pentru a asigura clientilor pungi de calitate si servicii rapide, tot timpul depunem efort peste masuri.

Producator pungi cu logo – procesul de productie
Procesul de productie pungilor personalizate cu mânere lipite la partea interioara a marginilor de deschidere, include perfoarea unei pânze în sens invers fata de liniile perforate la distante care corespund sectiilor de lungime necesare productiei de pungi. La o anumita distanta de la liniile de perforatie transversala mânerele sunt lipite în perechi adiacente de pânza, în asa fel încât mânerul exterior sa fie asezat pe partea cealalta a liniilor de perforare transversale. Pânza este unita într-o retea tubulara de pliere peste margini, astfel încât mânerele sa fie orientate unul catre celalalt.
producator pungi cu logo
Marginile suprapuse care au fost pliate sunt lipite la o forma asemanatoare cu o cusatura. Sectiunile sunt desprinse de-a lungul liniilor de perforare transversala si fiecare sectiune este prevazuta cu o portiune de jos, la capatul opus a mânerelor. Acoperirile adezive sunt aplicate pe pânza într-o directie transversala între bratele de mâner si plierile în forma de Z create si pliate în zona adeziva, folosind presiune, pentru a preveni ruperea marginii superioare a sacului.

Accesând pagina de contact, aveti posibilitatea de a primi oferta rapida si puteti opta pentru mostre, si în mod sigur veti fi impresionati de înalta calitate si de serviciul nostru, producator pungi hartie, de clienti rapid care se ocupa cu comanda Dvs.
furnizor pungi personalizate

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de sacose promotionale personalizate? Doriti sa comandati sacose promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: [email protected]

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.